Jsme nejlepší – florbal mladších žákyň a žáků

Jsme nejlepší – florbal mladších žákyň a žáků

Florbalový turnaj mají za sebou naši nejmladší studenti z primy a sekundy.

Děvčata bojovala v okresním kole o postup na krajské kolo. Naše hráčky si před turnajem vytyčily jasný cíl – neskončit na chvostu a vyhrát aspoň jeden zápas. V konkurenci sedmi škol se umístily na 6. místě s jedním vyhraným zápasem, takže cíl plnily a můžou být se svým výsledkem spokojeny. Turnaj si jistě užily a získaly další cenné zkušenosti do příští sezóny.

Chlapci mají cestu o něco složitější. Musí nejprve projít okrskovým kolem (školy z Kadaně a Klášterce), ze kterého postupují nejlepší dva týmy do okresního kola. Náš tým složený z řady aktivních florbalistů měl vzhledem k dobré florbalové kvalitě cíl v okrskovém kole podstatně vyšší – získat medaile a zajistit si postup do okresního kola. Cíl splnili a dosáhli dokonce na metu nejvyšší. Turnaj vyhráli a příští týden budou pokračovat v Chomutově a bojovat o postup do krajského kola. Kromě týmového úspěchu zaznamenal tým i individuální ocenění. Samuel Synek získal cenu za nejlepšího hráče turnaje.

Družstvo hrálo ve složení: Samuel Synek, Daniel Tattermusch, Jiří Jelínek, Jan Kisiel, Ivan Kiselev, Richard Šebesta, Martin Koukl, Michal Kratochvíl, Tobiáš Bodnár, Patrik Kulhánek a Jiří Seidl

Všem děkujeme za vzornou reprezentaci školy a chlapcům přejeme další dobrý výsledek v okresním kole!

Šárka Lendvorská